fbpx

U bent aanbieder van telecom/IT diensten

Telekeuze helpt haar klanten om diensten af te nemen bij de voor onze klanten beste aanbieder. Indien uw organisatie een goede aanvulling is voor onze diensten aan onze klanten nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Wel hebben we het volgende verzoek. U kunt er vanuit gaan dat Telekeuze reeds samenwerkt met aanbieders met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij verzoeken u dan ook om alleen contact te zoeken indien sterke USP’s heeft ten opzichte van de concurrentie. Denk aan interessante prijsstelling , een sublieme service etc. Het heeft geen zin om in de middenmoot te eindigen omdat u dan geen uitnodigingen van ons krijgt voor het maken van offertes voor onze relaties.

Telekeuze stelt zich de plicht om voor haar klanten de beste regeling te treffen waardoor alleen de beste aanbieders boven komen drijven.

Wij letten onder andere op de volgende zaken:

 • Kwaliteit en bereikbaarheid van de technische ondersteuning;
 • Concurrerende, goed uit te leggen prijs voor uw dienstverlening;
 • Controleerbaar en aantoonbaar trackrecord;
 • Uitstekende liquiditeitspositie om dienstverlening aan onze klanten op lange termijn te waarborgen;
 • In staat om Telekeuze voor haar diensten marktconform te vergoeden zonder dat dit direct of indirect ten laste komt van onze klanten;
 • Bewezen kwaliteit van dienstverlening gedurende minimaal 5 jaar;
 • Diversiteit in dienstverlening;
 • Kwaliteit van de gebruikte netwerken.

Telekeuze brengt geen producten uit onder eigen naam. Wij bieden onze klanten overzicht in de betreffende dienstensector en het zou niet zuiver zijn als we een product van ons zelf aan onze eigen keuring zouden onderwerpen. U dient als aanbieder dan ook in staat te zijn om de aangeboden diensten van A tot Z werkend op te leveren.

Tevens dient u bereid te zijn om de klant rechtstreeks service te verlenen. Hoewel Telekeuze een uitstekend serviceapparaat voor onze klanten heeft, is het onze overtuiging dat een leverancier van telecomproducten rechtstreeks contact met de eindklant niet hoort te schuwen. Voor onze klanten is dit tevens een dubbele borging. Zij kunnen zowel bij ons als rechtstreeks bij degene die de diensten levert/implementeert terecht.

Het maakt ons in principe niet uit of uw organisatie het beste te vergelijken is met een provider of een tussenhandelaar. Als het maar duidelijk is dat onze klanten bij u aantoonbaar in goede handen zijn.

Wij werken samen met zowel landelijk werkende partijen als lokale initiatieven. Wel hanteren we dezelfde selectiecriteria in het belang van onze klanten.

U dient in staat te zijn om Telekeuze een marktconforme vergoeding te bieden zonder dat deze, direct of indirect, ten koste gaat van onze klanten.

Telekeuze maakt geen productieafspraken en werkt niet met een opgelegd targetsysteem dat onze onafhankelijkheid in de weg staat.

De prijs voor uw diensten die u doorberekent aan uw klanten dienst concurrerend te zijn. Het goedkoopst hoeft u zeker niet te zijn, zolang u maar duidelijk uit kunt leggen waarom u in uw recht staat om een hogere prijs voor uw dienstverlening te betalen.

Telecomaanbieders kunnen eveneens gebruik maken van onze diensten. Door de schaalgrootte van Telekeuze kunnen zij gebruik maken van de regelingen die wij getroffen hebben met de verschillende providers/aanbieders. Zo kunnen IT bedrijven gebruik maken van onze kennis en kunde om telefonie in te regelen. Uiteraard dienen visie op de markt en vooral het gehalte waarin de klant centraal gesteld wordt wel overeen te komen. Klantbelang prevaleert bij ons boven financieel belang. Partijen die werkzaam zijn met het oog op winstmaximalisering zullen weinig profijt hebben van de samenwerking met Telekeuze.

 • Contact:
 • T: 088 11 80 600
 • F: 088 11 80 650
 • E: support@telekeuze.nl
 • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
 • 9:00 - 16.00 uur