fbpx

IT en clouddiensten op maat van uw onderneming

De relatie met een IT bedrijf is doorgaans gebaseerd op kennis, kunde en vertrouwen. Telekeuze helpt u om een goede IT dienstverlener te kiezen die in staat is uw wensen te vertalen naar de praktijk.

Al onze IT partners kunnen uitstekende referenties overleggen en ontzorgen u daar waar nodig. Gezamenlijk analyseren we welke IT dienstverlener het beste bij uw organisatie past, of het nu gaat om handelingen bij u op locatie of een complete verhuizing naar de cloud.

Onze visie is dat IT voor u hoort te werken. Het is geen doel op zich. Of het nu gaat om clouddiensten, netwerkbeheer, beveiliging of onderhoud.

Bedrijven zijn doorgaans huiverig voor een overstap van IT dienstverlener. Dit begrijpen we gezien de vertrouwensband en het gemak van een bestaande dienstverlener die uw organisatie al goed kent.

Van onze expertise wordt in de praktijk vooral gebruik gemaakt door twee hoofdgroepen bedrijven. De eerste groep leeft om verschillende redenen al langer in onmin met de huidige IT dienstverlener. Omdat ze eigenlijk geen alternatieven weten, zien we dat deze relatie voort blijft duren. Bij de tweede groep is er vooral sprake van een natuurlijk proces. Hoewel de band met de huidige IT dienstverlener prima is, vraagt de groei van de onderneming om een andere vorm van IT expertise. Het bedrijf in kwestie valt door groei of wijziging van werkwijze langzaam maar zeker buiten de doelgroep van de huidige dienstverlener.

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd wat IT voor u kan betekenen? We maken graag een vrijblijvende prijsofferte op en adviseren u graag bij de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur