fbpx

Blog

Profileren als bedrijf door de kracht van een online identiteit

Een van de belangrijkste aspecten van online marketing is identiteit. Door middel van een eigen identiteit kan een bedrijf zich onderscheiden van de rest van de aanbieders. Telekeuze kunt u helpen bij het profileren als bedrijf door de kracht van uw online identiteit. Wij hebben hiervoor de geschikte partners voor u beschikbaar.

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit. Deze unieke identiteit kan op vele vlakken gezocht worden. Wellicht heeft u een speciaal product of dienst die u aanbiedt, bedient u een hele specifieke doelgroep, heeft u een specifiek marktgebied, heeft u een bepaalde expertise, heeft u een unieke service of heeft u andere methodes waardoor u nét even anders bent dan andere aanbieders.

Het belang van een unieke online identiteit

Een eigen bedrijfsidentiteit is erg belangrijk om op te vallen. Vaak zijn dit uw unique selling points waarover u lang hebt nagedacht bij het opstellen van het bedrijfs- of marketingplan. Hiermee bent u immers nét even anders dan anderen en dit kan doorslaggevend zijn bij het bepalen van de keuze van uw doelgroep.

Het is dan ook zeker goed om u als bedrijf te profileren met deze unieke identiteit. Deze sterke kanten moeten natuurlijk wel opvallen om de noodzakelijke aandacht te trekken bij uw doelgroep. Hierbij zijn vooral uw online mogelijkheden van groot belang, wellicht bent u zelfs (zoals veel andere ondernemers) alléén maar online actief. Veel mensen gaan immers eerst op het internet op zoek naar een geschikte aanbieder en vaak komt er zelfs geen fysiek contact mee aan te pas bij het sluiten van een overeenkomst. Dit geeft het belang van een unieke online identiteit aan. U moet het zien als dé eyecatcher waarmee u klanten aantrekt, op het moment dat deze op zoek zijn naar de beste invulling van hun zoekvraag. Hier kunnen wij u bij helpen.

Vindbaarheid door zichtbaarheid van uw sterke punten

De vindbaarheid van uw website is van zeer groot belang voor uw zichtbaarheid bij uw doelgroep. Hiervoor kunt u vanzelfsprekend uw sterke punten inzetten. Dit doet u vooral met het plaatsen van waardevolle, rijke content op uw website. Door de inzet van de juiste zoekwoorden kunt u de vindbaarheid bevorderen. Uw sterke punten goed zichtbaar maken is hierbij belangrijk. Daarnaast zijn er diverse andere SEO-methoden in te zetten om de vindbaarheid van de website te verhogen. Hierbij is het van belang dat de website overzichtelijk, snel en mobiel geoptimaliseerd is. Daarnaast is de inzet van video's, het regelmatig schrijven van blogs en een goede linkstructuur van groot belang om de bezoekers zo lang mogelijk op de website te houden. Het koppelen van de website aan social media is daarnaast ook zeker aan te raden om de vindbaarheid te bevorderen.

Een goede plek op de zoekresultatenpagina door adverteren

SEO is een marketing methode, die gericht is op een langere periode. Om u snel te profileren met uw online identiteit is SEA ook een goede optie. Hierbij betaalt u Google om u te verzekeren van een goede plek op de zoekresultaten pagina. U maakt van uw website eigenlijk een advertentie. Deze campagne is zeer specifiek in te zetten en is een uitstekende methode om uw online identiteit te laten zien.

Profileren als bedrijf door kracht van uw online identiteit

Heeft u het idee dat u niet volledig kan profiteren van uw online identiteit? Telekeuze kan u dan uitstekend helpen. Wij brengen ondernemers in contact met gespecialiseerde bedrijven op een bepaald vakgebied.

Onze ervaren partner in online marketing weet uitstekend hoe een bedrijf gebruik kan maken van diens online identiteit. Met maatwerk gerichte oplossingen wordt er op zeer vakkundige wijze een nadruk gelegd op de sterke kanten het bedrijf. De doelgroep kan hierbij op een zeer effectieve manier benaderd worden.

Heeft u interesse om u te profileren als bedrijf door gebruik te maken de kracht uw online identiteit? Neem dan zeker contact met ons. Wij nemen graag vrijblijvend met u door, wat we voor u kunnen betekenen en hoe u het beste de kracht van uw unique selling points kan omzetten in uw online identiteit.

  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur