fbpx

Blog

Het juiste bedrijf voor webdesign

Ook websites moeten met de tijd mee gaan. Nieuwe technieken bieden nieuwe mogelijkheden waardoor het online visitekaartje er fris en modern uit blijft zien. Vindt u het lastig om deze nieuwe mogelijkheden te implementeren in uw website? Wij helpen u aan het juiste bedrijf voor webdesign. Dit bedrijf zorgt met maatwerk oplossingen dat u een online identiteit krijgt, die volledig op uw bedrijfsdoelstellingen is afgestemd.

Een website kunt u het beste zien als een online etalage. Het is een platform om uw goederen of diensten onder de aandacht te brengen in een uitstraling die een perfecte vertaling van uw bedrijfsidentiteit is. Het design van een website zal uw bedrijf een uniek eigen karakter geven. Veel mensen trekken hier belangrijke conclusies uit met betrekking tot het converteren van uw website. Het is dan ook van essentieel belang om het webdesign goed verzorgd te hebben.

De houdbaarheidsdatum van een webdesign

Er zijn geen voorgeschreven regels voor webdesign. Zoals hierboven aangegeven is het webdesign wel een belangrijke afspiegeling voor uw bedrijf. Het is belangrijk om hier dan ook veel aandacht aan te besteden. Het is hierbij van belang om de mogelijkheden zeker in de gaten te houden. De ontwikkelingen en de nieuwe geavanceerde technologieën hierin gaan erg snel. Een websitedesign van een aantal jaar geleden is tegenwoordig al erg verouderd en een consument ziet dat ook. Een verouderde website kan het signaal geven dat u niet meer actief bent…. Ook een webdesign heeft dus een houdbaarheidsdatum.

Webdesign op maat

Helaas is webdesign een zeer tijdrovende klus, het is niet makkelijk om binnen een kort tijdsbestek een heel design van een website aan te passen. Er gaat veel ontwikkelingswerk aan vooraf, voordat de website in een nieuw jasje kan worden gestoken. Gelukkig is webdesign prima uit te besteden aan gespecialiseerde bedrijven die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied én weten hoe ze webdesign op de juiste manier moeten combineren met zoekmachine optimalisatie.

Hierdoor is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat webdesign op maat kan aanbieden. Met een webdesign op maat zult u een eigen online identiteit creëren waarmee u zult opvallen ten opzichte van uw concurrentie. Het is hierbij wel belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat met u meedenkt hoe de unique selling points en uw bedrijfsdoelstellingen op de juiste manier gecombineerd kunnen worden.

User centered design versus conversion centered design

Webdesign heeft veel invloed op conversie. Door middel van een creatief en doordacht webdesign kunnen veel conversieverhogende elementen worden verwerkt. Als dit niet op de juiste manier wordt toegepast, kan dit de tegenovergestelde werking hebben. Denk maar aan user centered design en conversion centered design. Met een conversion centered design wordt er met een specifiek aanbod gericht op een specifieke doelgroep. Bij user centered design wordt er een groot gevarieerd aanbod aangeboden waarbij de bezoeker zelf de keus heeft.

Hoewel het in eerste instantie vreemd zal klinken, zal conversion centered design veel meer opbrengen. Zaken als keuzestress (met beslissing verlamming als gevolg), zullen worden voorkomen. De website wordt ingericht om op het juiste moment met het juiste aanbod onder de aandacht van de bezoeker te komen. Bij een user centered design zal de gebruiker het overzicht op een website snel verliezen.

Website verticaal inrichten

Een ander belangrijke zaak waarmee met betrekking tot het design rekening mee moet worden gehouden is een verticale inrichting. De gebruikers zijn, door het toenemende gebruik van het internet op de mobiele telefoon, veel meer gewend om te scrollen. Hierdoor wordt er steeds minder gekozen om gebruik te maken van een zoekbalk aan de zijkanten van een pagina. Dit werkt immers alleen maar afleidend en dus storend. Diverse tests hebben dit al uitgewezen. Het is dus een goede optie om uw website verticaal in te richten.

Het juiste bedrijf voor webdesign

Zoals u hierboven kunt lezen heeft webdesign een houdbaarheidsdatum en biedt het diverse mogelijkheden om de conversie te verhogen. Hoe zit het met uw website?

Mocht u interesse hebben in een nieuw design voor uw website, neem dan contact op met Teletronics. Wij werken samen met de beste bedrijven in hun vakgebied en brengen u in contact met het juiste bedrijf voor webdesign. Op basis van een ruime ervaring en een onderscheidende vakkundigheid zal dit bedrijf u ongetwijfeld prima kunnen helpen. U bent dan verzekerd van een webdesign op maat, dat een perfecte afspiegeling zal zijn van uw bedrijfscultuur. Vanzelfsprekend spelen uw bedrijfsdoelstellingen een belangrijke rol in het ontwerp van het design en komen uw unique selling points in een uitstekende wijze tot uiting.

Heeft u interesse om uw webdesign te laten verzorgen door deze online professionals? Neem dan vrijblijvend contact op met Teletronics. U bent verzekerd van de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding en vakkundige oplossingen.

  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur