fbpx

Blog

Doelgerichte zoekmachine optimalisatie

Heeft u een uitstekende website maar lukt het maar niet om op een zichtbare positie in de zoekmachine te komen? Teletronics kan u helpen met doelgerichte zoekmachine optimalisatie. Hiervoor werken wij samen met de beste bedrijven in dit vakgebied.

De term zoekmachine optimalisatie beschrijft een veelzijdigheid aan activiteiten die een betere zichtbaarheid in de zoekmachine als doelstelling hebben. De term SEO wordt hier ook wel voor gebruikt. SEO staat voor "Search Engine Optimalisation". De activiteiten die als SEO omschreven staan, hebben betrekking op de organische (gratis) zoekresultaten. Dit in tegenstelling tot SEA, waarbij er door middel van betaalde advertenties een goede plek in de zoekmachine verworven wordt.

De doelstelling van zoekmachine optimalisatie

De doelstelling van zoekmachine optimalisatie moet zijn dat u op n van de eerste pagina's van de zoekmachine terecht komt. Eigenlijk is dé eerste pagina alleen echt rendabel. Er is slechts een klein percentage mensen dat verder kijkt dan de eerste pagina. De mensen die dit doen, gaan meestal niet verder dan pagina vijf. Het is dus enorm belangrijk om op deze pagina(s) terecht te komen. Hierdoor zullen uw sales een enorme boost kunnen krijgen.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Een plek op de eerste pagina verwerven doet u door met specifieke zoekwoorden te richten op een specifieke doelgroep. Door een juiste invulling van een zoekvraag, zal een zoekmachine uw website op de juiste waarde kunnen inschatten en deze hoger in de zoekresultaten plaatsen. In dit kader is het gebruik van "long tail zoekwoorden" aan te raden. Dit zijn specifieke zoekwoorden waarmee de zoekvraag vrij gedetailleerd wordt omschreven. Een long tail zoekwoord bestaat dus ook altijd uit meerdere woorden.

Zoekmachine optimalisatie is een gecompliceerde mix van toepassingen op een website die kunnen zorgen voor een hogere plaats in de zoekresultaten en hiermee een betere vindbaarheid voor de doelgroep.

De uitgekozen zoekwoorden spelen hierin een belangrijke rol. Deze zoekwoorden zijn het belangrijkste onderdeel van de content die op de website te vinden is. Deze content kan zowel wervend als informatief ingezet worden. De content is een belangrijk onderdeel voor de consument om te bepalen of uw bedrijf dé absoluut beste keuze is. Het is ook een belangrijk wapen om in te zetten om een autoriteit status te verwerven. Links op andere websites naar uw website spelen hierbij ook een rol. De autoriteit status van een website is één van de belangrijke weegcriteria voor het algoritme van Google die de website op meer dan 200 aspecten zal beoordelen om de volgorde van de zoekresultaten te bepalen.

Aanpassingen aan de website om beter gevonden te worden

Naast content is ook de structuur en het design van de website zeer belangrijk. De zoekmachine beoordeelt de website immers ook op de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast bekijkt Google ook hoe lang een bezoeker op de website blijft. Hoe langer het bezoek, hoe interessanter een website voor Google zal zijn. Een goed doordachte linkstructuur zal hierin een belangrijke rol in kunnen spelen.

Daarnaast moet de website volledig zijn aangepast op de gebruiker. Hierbij is mobiele optimalisatie een belangrijk onderdeel. Een website die géén goede weergave heeft op mobiele devices zal niet goed gewaardeerd worden door Google. De zoekmachine wil immers zelf ook zo klantvriendelijk mogelijk zijn en de beste opties aanbieden aan de gebruiker.

Overeenkomst Google met Teletronics

Op dit laatste punt heeft Google veel overeenkomsten met Teletronics. Wij brengen ondernemers in contact met de beste bedrijven uit de branche. Met betrekking tot zoekmachine optimalisatie werken wij samen met een uitstekend bedrijf in online marketing.

Dit toonaangevende bedrijf maakt een uitgebreide analyse van uw website en zal, op basis van een doelgericht maatwerkplan, de vindbaarheid van uw website kunnen verhogen. Uw website zal beter aansluiten op uw aanbod en hierdoor vaker en sneller gevonden worden door uw doelgroep. Het is een investering die zichzelf terugverdiend.

Doelgerichte zoekmachine optimalisatie

Het bedrijf waarmee wij samenwerken is onderscheidend door een ruime ervaring en uitstekende oplossingen, die gebaseerd worden op een uitstekende vakkundigheid en vakkennis. Een open en heldere communicatie met de opdrachtgever is een ander sterk punt van dit bedrijf. Wij staan volledig achter dit bedrijf en de prijs/ kwaliteitverhouding die geboden wordt.

Heeft in interesse in het maken van een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn met betrekking op doelgerichte zoekmachine optimalisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij brengen u graag in contact met de beste vakprofessionals.

  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur