fbpx

Blog

Online zichtbaarheid vergroten

Denkt u meer rendement uit uw website te kunnen halen door het verhogen van de online zichtbaarheid op dit online platform? Dan is het raadzaam om hier een vakkundig bedrijf naar te laten kijken. De concurrentie is immers erg groot in dit digitale tijdperk, waarin de lijn tussen het geld opleveren en geld verspelen erg dun is. Teletronics kan hierbij uw oplossing zijn. Wij kunnen u helpen aan een betrouwbare partner voor online zichtbaarheid.

Online zichtbaarheid is in veel gevallen dé doorslaggevende factor in bedrijfssucces. De meeste mensen die ergens naar op zoek zijn, zullen immers eerst op internet de mogelijkheden gaan bekijken. Ook veel aankopen worden dan direct op internet gedaan zonder dat er een fysieke winkel bezocht wordt. Als u dan niet zichtbaar bent, komt u niet in aanmerking als mogelijkheid voor deze potentiële klant. Zichtbaarheid bij de doelgroep is dus van essentieel belang!

Het belang van online zichtbaarheid

Wist u dat 60 tot 70% van de gebruikers van de zoekmachine niet verder kijken dan de eerste pagina? Er zijn zelfs mensen die niet naar beneden scrollen en hun keuze maken uit het aanbod boven "de vouw". Slechts een beperkt aantal mensen kijkt enkele pagina's verder in de zoekmachine, maar de meeste mensen komen niet verder dan pagina 5. Dit geeft het belang van het vergroten van online zichtbaarheid aan. Het "zien is verkopen" is ook online zeker van toepassing.

Hoe kunt u uw online zichtbaarheid vergroten?

Het wordt steeds lastiger om online onderscheidend te worden. Hoe kunt u nét die website hebben die wel wordt bezocht uit het steeds groter wordende aanbod? Dit kan door middel van SEO én SEA. SEO staat voor "Search Engine Optimalisation" en is een term die alle activiteiten beschrijft die gericht zijn op het verbeteren en optimaliseren van de website om beter gevonden te worden in de organische zoekresultaten. Dit zijn zowel technische- als content aanpassingen op een website en hebben betrekking op zeer veel mogelijkheden. De focus hierbij ligt op zoekgedrag, structuur en gebruiksvriendelijkheid. Waardevolle, rijke content speelt hierin een belangrijke rol. Juiste waardevolle content zal beter gewaardeerd worden door zowel de zoekmachine als de gebruiker. De inzet van de juiste zoekwoorden is hierbij van groot belang.

SEA staat voor "Search Engine Advertising". Deze term beschrijft alle activiteiten met betrekking tot de inzet van betaalde advertenties in zoekmachines. Hierbij kan gericht worden ingezet op specifieke zoekwoorden en is op diverse manieren gericht aan te sturen. Er kan een budget worden ingezet om door middel van een advertentie op een goede plek in de zoekmachine terecht te komen. SEA is gericht op een snel resultaat in tegenstelling tot SEO, dat meer gericht is op een langere termijn. Veel bedrijven kiezen dan ook voor een combinatie van de twee mogelijkheden.

Online zichtbaarheid in combinatie met social media

Naast de focus op de organische zoekresultaten en de investering in advertenties van de zoekmachine, speelt social media tegenwoordig ook een belangrijke rol. Social media netwerken bieden een uitstekende mogelijkheid om te profileren en zichtbaar te worden bij een doelgroep. Als dit op een juiste manier wordt ingezet, zal dit in combinatie met de website een belangrijke factor zijn bij het vergroten van de online zichtbaarheid. Social media is prima platform om te netwerken, content te delen en uw aanbod te promoten.

Uw online zichtbaarheid vergroten

Weet u hoe u uw online zichtbaarheid het beste kunt vergroten? Het is goed voor te stellen dat u het moeilijk vindt om te bepalen waar u moet beginnen en welke marketinginstrumenten u het beste kunt inzetten.

Hiervoor heeft Teletronics een juiste oplossing. Wij werken samen met een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in het vergroten van de zichtbaarheid van websites. Onze partner is ruim ervaren in deze branche en onderscheid zich door een uitstekende vakkennis.

Voor een verhoging van uw zichtbaarheid op een duurzame manier kunnen zij uw website analyseren en optimaliseren voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wenst u op korte termijn met uw website in de hoogste regionen van de zoekresultaten van Google en Bing te belanden, kan er ingezet worden op search engine advertising (SEA). Alle campagnes worden volledig op maat met u afgestemd, waarbij er vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met uw wensen en mogelijkheden.

Heeft u interesse om uw mogelijkheden voor meer online zichtbaarheid met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  • Contact:
  • T: 088 11 80 600
  • F: 088 11 80 650
  • E: support@telekeuze.nl
  • Openingstijden maandag t/m vrijdag:
  • 9:00 - 16.00 uur